Arkanoid

Arkanoid is ongetwijfeld een van de beste spellen, het is dan ook al jaren aanwezig op vrijwel ieder gamenetwerk dat je je kunt bedenken. Net zoals de meeste klassiekers is Arkanoid simpel en gemakkelijk te begrijpen. Daarbij neemt de uitdaging evenwichtig toe naarmate het spel vordert. In deze blog gaan we verder in op het spel Arkanoid, welke soorten er zijn en waar u het klassieke spel kunt spelen!

Speluitleg

Het principe van Arkanoid is erg gemakkelijk. Je hebt een plateau dat je in het level horizontaal kunt bewegen. In het level bevinden zich objecten die verdwijnen of  verzwakken als ze geraakt worden door het balletje. Door het plateau juist te bewegen moet het balletje lang genoeg in het spel blijven om alle objecten uit het veld te laten verdwijnen. Gedurende het spel vallen er verschillende power-ups die bijvoorbeeld de kracht van het balletje tijdelijk versterken.

Soorten arkanoid

Arkanoid heeft zich over de jaren enorm ontwikkeld en is speelbaar in vele soorten, De basis van het spel blijft veelal het zelfde. Sommige spelvormen stellen je in staat om zelf levels te maken. Die vervolgens door anderen gespeeld kunnen worden. Ook zijn er verschillende thema's die de spelervaring sterk veranderen. Ben jij klaar voor de klassieker Arkanoid? Mooi! Want hieronder leggen we uit hoe ook jij Arkanoid kunt gaan spelen!

Arkanoid spelen

Arkanoid kan op verschillende wijzen gespeeld worden, speciaal voor jou hebben we een klassieke versie van Arkanoid voor je beschikbaar gesteld! Als je hier op uitgekeken bent kun je kijken op andere game websites, zoals Spelletjes-nl.nl,  Er zijn daar enorm veel verschillende versies van Arkanoid speelbaar.