De Club 2000 is een kenmerkende gokautomaat met die een vernieuwde spelvorm hanteert! Deze gokkast werd vrijwel meteen aanzien als klassieker en is tot op de dag van vandaag mateloos populair! In deze blog gaan we diep in op deze klassieker Club 2000. Uiteraard komt de spelvorm en het uiterlijk uitgebreid aan bod. Aan het eind krijg jij de unieke kans om gratis op deze klassieker te spelen! Laten we snel van start gaan, allereerst met het uiterlijk!

Uiterlijk

De Club 2000 gokkast is op meerdere fronten kenmerkend. Het uiterlijk is daar zeker één van! Allereerst maakt de kast gebruik van een arm waarmee het spel gestart kan worden, dit is met zekerheid een groot pluspunt. Daarbij heeft de automaat maar één rij met rollen waarop gespeeld kan worden. Bij het clubmeter spel wordt dus op dezelfde rollen gespeeld. Er zijn dan grotere bedragen te winnen, welke op het bovenste gedeelte van de automaat staan weergegeven.

Speluitleg club 2000

Zoals bij uiterlijk al beschreven werd heeft de Club 2000 maar één partij rollen. Nadat er geld is ingezet kan er door middel van de hendel of start knop met het spel gestart worden. Wanneer er gewonnen wordt kan er kop of munt gespeeld worden om het bedrag te verdubbelen, of kan de gewonnen waarde direct naar de clubmeter of credits gezet worden. Het spelen van de clubmeter kan grotere bedragen opleveren, maar kost ook aanzienlijk meer credits.

Club 2000 spelen

De Club 2000 kast is een kenmerkende kast die met zekerheid een keer bespeeld moet worden! Het spelen met een hendel is vele malen boeiender dan enkel met een knop! Als jij ook geïnteresseerd bent in dit klassieke online gokkasten spel, dan heb je geluk! Alleklassiekers.nl biedt jou de unieke kans om gratis te spelen op deze fantastische kast. Het is ook mogelijk om voor echt geld op deze kast te spelen. Je maakt dan vanzelfsprekend kans op mooie geldbedragen!