De crazy Gokkast is een vrij simpele gokkast, die al snel razend populair werd. De gokkast is voor velen het begrip van de speelautomaten. Ondanks zijn unieke imago vertoont deze kast veel gelijkenissen met andere kasten. Zo heeft ook deze een clubmeter en een kans om het te gewonnen bedrag te verdubbelen. Ook het uiterlijk is herkenbaar, de kast is simpel uitgevoerd in een luxe rode kleur. Het voelt als een voorrecht om op deze automaat te mogen spelen.

Uiterlijk

Het uiterlijk van de crazy gokkast geeft een luxe gevoel doordat de kast uit gevoerd is in royaal rood. Net zoals bij iedere gokkast staan de symbolen en de daarmee te winnen waarden op de kast afgebeeld. Opvallend is het wiel dat rechts boven op de gokkast is afgebeeld. Dit CrazyWheel kan bespeeld worden met de waarden van de clubmeter. Het uiterlijk van de kast is, anders dan de meeste bekende,  simpel.  

Speluitleg Crazy Gokkast

De Crazy gokkast wordt bespeeld met drie rollen, waarmee verschillende combinaties gemaakt dienen te worden. Wanneer er gewonnen wordt kan er kop of munt gespeeld worden om de waarde te verdubbelen. Vervolgens kan de waarde naar de clubmeter worden gezet, waar gespeeld wordt met vier rollen. Er is dan een verhoogde win kans op grotere bedragen. Ook kan de waarde worden ingezet op het CrazyWheel, om kans te maken op enorme winsten!

Crazy gokkast spelen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden met de Crazy Gokkast? Wil jij ervaren waarom deze gokkast zo'n klassieker is geworden? Dan zit je hier aan het juiste adres! Speciaal voor jou stellen wij hier een digitale versie van de crazy gokkast ter beschikking. Per dag kun je gratis 50 credits spelen. Als je daarna nog nieuwsgierig bent kun je verder spelen voor echt geld, wat je mooie bedragen kan opleveren!