De Lotus Gokkast, wie kent hem eigenlijk niet? De gokkast wordt vaak beschreven als recht toe recht aan. Toch is deze kast niet voor niets een klassieker, de spelvorm is misschien wel vrij eenvoudig, maar dat zorgt er ook voor dat deze extra spannend is! Doordat je alle aspecten van het spel volledig begrijpt heb je direct invloed op je eigen resultaten! In deze blog gaan we dieper in op het uiterlijk en de speluitleg van de Lotus gokkast.  Ook krijg je de mogelijkheid om direct te spelen op deze gokkast.

Uiterlijk

De Lotus gokkast heeft een uitdagend uiterlijk. De overheersende kleur is blauw, wat afgewisseld wordt met rode en gele tinten, het geheel heeft een fris en uitdagend uiterlijk. Daarbij is de kast overzichtelijk weergegeven, door het gebruik van duidelijke win combinaties en grote score tellers. De eenvoud van de kast is de grote kracht van deze klassieker. Naast een eenvoudig uiterlijk is ook de spelvorm van de Lotus Gokkast eenvoudig.

Speluitleg Lotus Gokkast

De Lotus gokkast heeft een eenvoudige spelvorm, na de inzet worden de credits weergegeven op de display rechts onder in beeld. Met deze credits kan gespeeld worden op de onderste rollen. Wanneer er een winnende combinatie wordt gemaakt kan er kop of munt gespeeld worden om deze te verdubbelen. Vervolgens kan de score naar de clubmeter gezet worden, waar tegen een gekozen verhoogde omzet kans gemaakt wordt op aanzienlijk hogere bedragen.

Lotus Gokkast spelen

De eenvoud van de kast zorgt voor een spanning die lastig te evenaren is. Wil jij ook ervaren hoe bloedstollend de Lotus gokkast kan werken? Dat is mooi, want daar kan Alleklassiekers.nl jou bij helpen! Speel hier direct op de Lotus Automaat, gratis of voor echt geld, zodat er ook flink gewonnen wordt! Test jou vaardigheden en geluk bij deze klassieke gokkast!