Het is misschien wel het begrip van de gokkasten,  de klassieke gokkast Random Runner. Dit verbazingwekkend spannende spel is al tijden lang mateloos populair in de wereld van de gokkasten. In deze blog besteden we uitgebreid aandacht aan deze kenmerkende gokkast! We bespreken het uiterlijk en geven uitleg over hoe het spel gespeeld dient te worden. Aan het einde bieden we je de mogelijkheid om direct op de klassieke Random Runner te spelen!

Uiterlijk

Het uiterlijk van de Random Runner is erg kenmerkend, de zwarte achtergrond wordt in een boeiend patroon afgewisseld met grijs. Daarbij wordt het reliëf helder weergegeven wat deze extra interessant maakt. De kleur is afkomstig van de grote pictrogrammen die de winnende combinaties duidelijk maken. De Random Runner heeft daarmee een duidelijk en boeiend uiterlijk wat het spelen sterk uitdaagt!

Speluitleg random runner

De random runner is gemakkelijk te begrijpen en daarmee leuk om te spelen! Na inworp kan er gespeeld worden op de onderste drie rollen. Bij winst krijg je de keuze om de punten bij de credits of bij de winbank te voegen. De winbank heeft maar liefst vijf winlijnen en rijkt  bij winst grote bedragen uit! Het spelen op de winbank kost vier credits. Er moet dus goed overwogen worden of er wel voldoende credits voor handen zijn om in te zetten op de winlijn.

Random runner spelen

Random Runner is met zekerheid een van de bekendste gokkasten van dit moment. Het is dan ook een echte must om hiermee kennis te maken! Wij geven jou daartoe de mogelijkheid! Alleklassiekers.nl stelt speciaal voor jou een digitale versie van Random Runner ter beschikking! Hier kan gratis op gespeeld worden, maar er kan ook gespeeld worden voor echt geld, je hebt dan de kans op een enorme winst!